Ny vinter, nya tag!

All vår längtan bliver svår.

Nu är det ett och ett halvt år kvar tills vi tror att vi kommer iväg för gott till Occitanie. Vi har rekat en gång mitt i smällheta sommaren och nyligen tog vi nya tag och kollade hur det är i regionen mitt i smällkalla vintern.

Eller kall och kall, jämfört med Karlstad höll Sète en högst behaglig temperatur över jul och nyår i år. Vid ett par tillfällen var det fullt möjligt att sitta utomhus i sol och lä och äta ostron.

Vi har jobbat enligt uteslutningsmetoden och kommit fram till att det är Sète vi vill bo i. Stan är stor nog för att inte ge oss lappsjuka och det är en kvart med pendeltåg in till den brusiga universitetsstaden Montpellier när lappsjukan ändå drabbar oss.

Och när vi vill ha lugnet och stillheten på landet, i den där typen av lite sömnig och charmig vinby, så åker vi till en sån med husbilen.

Nyårsfirandet kommer vi att fortsätta förlägga till Outi och Magnus och deras Chez Amis i St Nazaire de Ladarez, ett härligt B&B med en överdådig nyårsmeny och fullt ös på karaoken hela natten!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s